*fotografije su informativnog karaktera i ne odgovaraju nužno stvarnoj ambalaži proizvoda
Weber Razilit Plus 3-30mm
16,99 € - 16,99 €
0,00 €
Povodom otvorenja novog webshopa, na prikazanu cijenu ostvarujete 10% popusta! Popust se obračunava u košarici.
Obavite svoju kupovinu fluidno plaćanjem karticama najpoznatijih kartičarskih kuća ili jednostavno platite pouzećem nakon što vam stigne paket.
Trošak dostave obračunava se tijekom procesa narudžbe i ovisi o težini paketa, odabranoj kurirskoj službi te lokaciji dostave.
CONSORTIUM koristi WSPay za online plaćanja.
WSPay je siguran sustav za online plaćanje, plaćanje u realnom vremenu, kreditnim i debitnim karticama te drugim načinima plaćanja.
Opis proizvoda
Dokumenti
Kako bi renoviranje kuhinje, spavaće sobe ili neke druge prostorije prošlo glatko potrebni su vam ravni podovi. Tu uskače weber.niv razilit plus samonivelirajuća masa za izravnavanje unutarnjih podnih površina. S Weber masom olakšajte si sljedeće faze renovacije ili izgradnje.
Priprema i korištenje
Podloga mora biti čvrsta, čista, odmašćena, otprašena i navlažena
Samonivelirajuća masa se mora dobro promiješati prije razlijevanja
25kg proizvoda treba lagano dodati u 4,5-5l vode uz miješanje mikserom na niskoj brzini dok se ne postigne homogenost mase
Ostavljamo da odstoji 2 minute, pa ga je potrebno ponovo promiješati prije nanošenja
Weber.niv razilit plus nanosi se izlijevanjem na podlogu
Višak mase treba raširiti u uglove i druge teže dostupne dijelove podloge pomoću lopatice ili gleterice
Podlogu finalno treba izravnati valjkom s iglicama kako bi se istisnuo zrak
Karakteristike i prednosti
Samonivelirajuća masa za izravnavanje unutarnjih podnih površina koja se koristi prije postavljanja parketa, laminata, pločica, PVC podova, linoleuma, tepiha i drugih podnih obloga
Izrađena od kvalitetnih punila, mineralnih i visokokvalitetnih polimernih veziva i odgovarajućih aditiva
Potrošnja cca 1,55 kg/m2 /mm
Može se aplicirati u debljinama do 30 mm
Ograničenja upotrebe
Temperatura zraka i podloge za rad treba biti iznad 5°C i ispod 30°C